VIP Mastermind Traject

helderheid in je concept, aanbod én verhaal, zodat je jouw idee met vertrouwen en enthousiasme de wereld in kunt knallen

Wij multimensen hebben genoeg ideeën, skills en dromen, maar doen er niet altijd wat mee. Omdat we niet weten waar we moeten beginnen. Omdat we twijfelen of het idee wel goed is. Omdat we overlopen van inspiratie, maar af en toe een zetje in de rug nodig hebben. 

Wat je nodig hebt, is iemand die je op weg helpt. Of, zoals een klant van me zei: “Merel zette mij aan het DOEN door als het ware mijn zijwieltjes te zijn. Door het eerst samen te doen, voelde het al snel vertrouwd genoeg om zelf verder te gaan. En dan nog: als ik achterom kijk, staat ze daar te klappen!” 

Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden.

Het VIP Mastermind Traject

Mijn VIP Mastermind traject is een intensief een-op-een programma, mét waardevolle groepselementen, van een half jaar. In dat half jaar bouwen we jouw bedrijf van de grond (weer) op, met een ijzersterk aanbod en een kraakhelder verhaal. We zorgen ervoor dat jij de wereld gaat laten zien wat je kunt. Je krijgt een half jaar lang soms een schop onder je hol, soms een aai over je bol en tot vervelens toe de vraag: hoe ga je dit succes vieren? 

Elke maand heb je een uitgebreide creatieve sessie met mij. Ook ben ik er telefonisch en via de app voor vragen en aanmoediging tussendoor.  Naast de sessies met mij kom je in een warm bad van mensen die net als jij aan hun eigen project werken (max 5). Elke maand is er een groepssessie, a.k.a. de mastermind. Hierin kun je elkaar vragen stellen, ideeën uitwisselen, kennis en expertises delen, en elkaar aanmoedigen. We vieren samen alle (kleine) successen! 

Ook krijg je VIP-toegang tot mijn Clubhuis voor Multimensen, de plek waar je mensen ontmoet die net als jij veel kunnen, veel willen en veel leuke dingen doen. Hier kun je aanhaken bij co-working dagen, open masterminds, masterclasses en nog veel meer leuks.

Soms een schop onder je hol, soms een aai over je bol. Always something to celebrate!

Dit traject is voor jou als je:

Wat krijg je concreet als je instapt in het VIP Mastermind Traject?

Effe bellen?

Gratis kennismaking

Omdat ik maar vijf plekken per keer beschikbaar heb, én het belangrijk vind dat wij samen een klik hebben, werk ik met een vrijblijvende en gratis kennismaking. Tijdens deze call kijken we of het klikt tussen ons, beantwoord ik al je vragen en ouwehoeren we lekker over je plannen en ideeën. 

Met de knop hieronder vind je meteen een plekje in mijn agenda! 

Testimonials

Deze VIM(ultimensen) gingen je voor

Een orakel op standby tijdens het bouwen van je bedrijf

Hoi! Ik ben Merel. Ze noemen mij ook wel de Generalist Specialist, Cheerel, het orakel of de Godmother van Multimensen. Echt waar! Ik heb er na verschillende carrières “mijn ding” van gemaakt om er te zijn voor multimensen: mensen die veel kunnen en veel willen. Voor mij is niets te gek en al helemaal niet te veel. Ik vind het juist belangrijk dat je alle kanten van jezelf laat zien en ontwikkelt. Dat gebeurt nog veel te weinig in de wereld! 

Ik vind het heerlijk om met multimensen toffe bedrijven neer te zetten. Bij mij hoef je niet te kiezen of te nichen, maar gaan we op zoek naar de rode draad, de paraplu, de overkoepelende samensmelting van al jouw genialiteit. Door mijn ervaring als copywriter, conceptontwikkelaar, verkoper en coach help ik jou van “leuk idee” naar “holy shit ik heb een echt bedrijf met betalende klanten en ik doe ook nog eens wat ik écht heel leuk vind!”

Als je met mij samenwerkt, krijg je:

De investering

De investering voor het VIP Mastermind Traject is € 4997 ex. btw.

Je kunt ook in termijnen betalen, dan betaal je € 897 ex. btw per maand.

Veelgestelde vragen

Kan ik alleen meedoen als ik een eigen bedrijf heb/wil?

Zeker niet! All ideas are welcome here. In het verleden deden er mensen mee die een boek schreven, maar ook mensen die een heel (nieuw) bedrijf bouwden. Ik ben benieuwd naar jouw idee!

Ik weet niet of mijn idee wel goed genoeg is. Wat nu?

Of je idee “goed” is, bepaal ik niet. Wat ik je wél kan vertellen, is of ik denk dat het kan werken. Of er een markt voor is, of je er geld mee kunt verdienen, of er manieren zijn om het slim uit te voeren. Dit check ik altijd voordat we starten, daarom plan je ook eerst een kennismakingscall in. Als ik niks in je idee zie, zeg ik het ook. Anders is het zonde van iedereens tijd om ermee aan de slag te gaan!

Waarom zitten er maar vijf mensen in het traject?

Omdat ik er graag met al mijn tijd en aandacht voor je ben, ook aan het Clubhuis voor Multimensen werk én vijf een lekker aantal vind voor groepssessies.

Wat als er nu geen plek is?

Dan kun je altijd een Losse Sessie boeken om alvast in beweging te komen. Die verrekenen we met de totaalprijs van het traject als je daarna alsnog instapt!

Je kunt me ook even een berichtje sturen om aan te geven dat je wilt instappen in het traject. Dan laat ik je meteen weten wanneer er een plekje vrijkomt, zodat je kunt besluiten of je daarop wilt wachten of eerst een losse sessie wilt doen. 

Kan ik alleen bij de start van een nieuw kwartaal beginnen?

Nee hoor, je kunt – mits er plek is – altijd instromen in het traject. Het is jouw feestje, dus jij bepaalt wanneer de kurk van de fles gaat!

Wat als ik na zes maanden nog niet “klaar” ben?

Dan kun je natuurlijk verlengen! Vind ik leuk. Je kunt dan steeds met drie, of met zes maanden verlengen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf verder te gaan, met een kort lijntje naar mij. Dan kun je bijvoorbeeld een losse sessie kopen als je nog eens samen wilt brainstormen, of een “coach” call inplannen als je vast loopt.

Wat als ik vóór de zes maanden al klaar ben/kan ik ook korter dan zes maanden in het traject?

In principe houd ik (de eerste keer) altijd zes maanden aan, omdat ik inmiddels weet dat dit een fijne periode is om écht de diepte in te gaan met je plannen. Na de eerste zes maanden kun je wel verlengen met steeds drie maanden.

Bij overmacht of onvoorziene omstandigheden kunnen we natuurlijk kijken hoe we samen het traject op een alternatieve manier kunnen afronden. 

Is het een vaststaand programma met vaste onderdelen?

Nee, dat is het VIP Mastermind Traject níet. Ik geloof namelijk niet in “one size fits all” programma’s, want elk idee en ieder mens is anders. Aan het begin maken we een stappenplan voor jou en jouw idee. Daar baseren we de inhoud van de sessies op: wat JIJ nodig hebt om daar te komen waar je heen wilt.

Wat als ik geen multimens ben?

Iedereen is een multimens 😏 alleen weten veel mensen het nog niet van zichzelf. Nee hoor, grapje. I don’t care of je jezelf een multimens vindt. Naast all ideas zijn ook all people welcome here. Bij mij kan alles, is niets te gek of te veel. Als je dat maar onthoudt.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Uiteraard. Je kunt in één keer, in drie of in zes termijnen betalen.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Geen paniek! Je kunt me HIER een berichtje sturen, dan beantwoord ik ‘m zo snel mogelijk.