MarietMonsxMerelLamboo-22-copy-2

Zo kun je in 2024 samenwerken met mij als je business coach!

Als ondernemer ben je altijd bezig om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Als Multimens is de uitdaging nóg groter: hoe bepaal je welke plannen je uitvoert, hoe zet je jezelf en je bedrijf zó in de markt dat mensen snappen waar ze je voor mogen bellen, hoe maak je een onweerstaanbaar aanbod van al die dingen die je kunt? Deze en nog veel meer vragen krijg ik als business coach voor Multimensen regelmatig te horen. En ja, ik heb er antwoord op! Ben jij klaar om jouw bedrijf in 2024 naar het volgende niveau kunnen tillen? Hier lees je hoe we kunnen samenwerken.

Of je nu net start als ondernemer of al jaren in de branche zit: samenwerken met een business coach is geweldig, maar voor veel mensen ook een beetje spannend. Er zijn er zoveel, hoe kies je de juiste? En hoe weet je of je de investering wel terugverdient? Wie of wat heb je nu écht nodig om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Dit onderscheidt mij als business coach

Deze vragen zijn super legit, en lastig te beantwoorden in een eenzijdig artikel 😛 Wat ik wél kan vertellen, is wat mij onderscheidt van andere business coaches. Da’s om te beginnen één ding:

Ik ben de enige business coach voor Multimensen.

Als jij veel doet, veel kunt en veel wil in je bedrijf, en niet zit te wachten op business coaches die zeggen dat je moet nichen of kiezen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik denk graag met je mee over hoe je juist jouw veelzijdigheid als kracht kunt inzetten.

Merel positioneringsexpert en business coach

Als je met mij samenwerkt, neem ik dit allemaal voor je mee

Die veelzijdigheid inzetten als kracht, dat doe ik zelf namelijk ook. Als je met mij samenwerkt, krijg je alles wat ik kan, weet en interessant vindt, er gratis bij. Denk aan:

  • Alles wat ik weet over het bouwen én vermarkten van een bedrijf als Multimens, met jouw type Multimens als uitgangspunt.

  • Mijn jarenlange ervaring met all things marketing: contentmarketing, positionering, social media marketing, nieuwsbrief marketing, podcasts, PR, etc.

  • Mijn kennis van en ervaring met sales: ik heb schoenen verkocht, maar ook goede doelen. Als ondernemer verkoop ik al jaren “mezelf” én verschillende diensten en producten.

  • Mijn contentvlag: na jaren content maken voor uiteenlopende bedrijven zie ik in élk gesprek haakjes voor toffe content die bijdraagt aan de versteviging van jouw positionering. Feedback op de content die je maakt included!

  • De creatieve én commerciële ideeënfabriek in mijn brein: gooi er een ideetje in, en ik maak er zó een heel business plan van. Inclusief marketingstrategie, meerdere verdienmodellen en toffe content.

  • Mijn jarenlange ervaring als coach en trainer. Van belemmerende overtuigingen elimineren tot het aanleren van nieuwe gewoontes: I got you.

Ik heb ook nog ervaring als (dans)docent, weet veel van sneakers en houd bovengemiddeld van mimosa’s. Geen idee of je daar wat aan hebt, maar je kunt het maar weten!

Zo kunnen we samenwerken in 2024

2024 wordt een awesome jaar, dat voel ik aan alles. Ik heb grootse plannen en kijk ernaar uit om die met je te delen. Naast m’n eigen plannen is er altijd tijd voor jou, als je denkt dat ik de perfecte business coach ben voor jou. Zo kan dat eruit zien in 2024:

  • We kunnen 1-op-1 samenwerken aan jouw positionering. Hierbij zetten we in een halfjaar tijd jouw (nieuwe, of geüpgraded) bedrijf zó in de markt dat mensen niet meer om je heen kunnen. We gaan aan de slag met je aanbod, bepalen (indien nodig/wenselijk) je doelgroep, tuigen een lekker divers verdienmodel op en zorgen ervoor dat de marketingmachine voor je gaat draaien. Hier vind je meer informatie over het positioneringstraject.
  • Begin 2024 lanceer ik ook een groepstraject. Samen met maximaal 7 andere ondernemers gaan we dan aan de slag om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Zodra ik hier meer informatie over heb, deel ik dit met je! Wil je het sowieso als eerste horen? Schrijf je dan even in voor mijn nieuwsbrief.
  • Wil je wél een business coach tot je beschikking, maar geen traject doen? Dan zou ik als ik jou was eens een kijkje nemen in het Clubhuis voor Multimensen. Hier vind je sowieso meer Multimensen, da’s al winnen. In het Clubhuis hebben we co-working dagen, masterclasses en andere events om AAN je bedrijf te werken. Ik ben er – uiteraard – ook. Je kunt je vragen stellen op het forum, of aan mij in het maandelijkse inloopspreekuur. Is leuk!

Op een andere manier samenwerken?

Had je een andere samenwerking in gedachten die hier niet tussen staat? Stuur me dan even een berichtje. Ik sta altijd open voor leuke ideeën!

samenwerken met een business coach

Kennis maken met jouw potentiële toekomstige business coach?

Lijkt me leuk! Dan kan ik eventueel ook nog even met je meedenken over de beste manier om samen te werken in 2024. Je kunt een vrijblijvende kennismaking inplannen via deze link.

Ga jij in 2024 samenwerken met een business coach? Ook als ik niet de uitverkorene ben, vind ik het leuk om van je te horen wat je doelen zijn voor het nieuwe jaar. Deel ze hieronder in de comments!

Bericht delen? Vind ik leuk!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ik ben merel

Positioneringsexpert, marketeer & business designer voor Multimensen: mensen die veel kunnen, doen en willen.

Ik denk mee over hoe je jouw bedrijf zó inricht dat je al die dingen kunt doen die je leuk vindt, én hoe je jezelf zo in de markt zet dat je (toekomstige) klanten snappen waarvoor ze je moeten bellen.

Nieuwste nieuws

Meer lezen