MarietMonsxMerelLamboo-47

Ik wil graag samenwerken, maar ik voel me helemaal niet zo’n multimens!

Je gelooft het niet: ik krijg deze vraag (eigenlijk is het een opmerking) best vaak. Snap ik, want ik ben heel leuk en iedereen wil natuurlijk met me samenwerken, maar ik positioneer me alsof ik “alleen” met multimensen werk. Daarom voor eens en altijd antwoord op de vraag: wat als ik wel met je wil samenwerken, maar me niet per se een multimens voel?

First things first: volgens mij zijn we allemaal multimensen. Sommigen in meerdere mate dan andere, maar being human is per (mijn) definitie zo complex dat je standaard meerdere ballen in de lucht hebt. De vraag is dus vooral: met welk “soort” multimens identificeer je je (het meest)? Ik durf te wedden dat er altijd wel eentje tussenzit die past – het is eigenlijk net een horoschoop.

Shit, je hebt gelijk. Misschien ben ik toch een multimens!

Nou, fijn. Welkom bij de Club, zou ik zeggen! Het is hier heel gezellig (en misschien soms een beetje chaotisch, maar ach. Ook dat heeft z’n charme). En nog mooier: nu is er helemaal geen reden meer om niet met mij samen te werken! Aan jou de keus: wil je me op Speeddial, heb je hulp nodig bij je positionering of is het tijd om je/een bedrijf neer te zetten waarin al die dingen die je kunt en doet, samenkomen?

samenwerken maar ik voel me niet zo'n multimens

Nee wacht, ik ben nog niet overtuigd – maar wil wél samenwerken

Dat kan. Stel nou dat je je nog steeds écht geen multimens voelt, maar wél heel graag met me wil samenwerken, stuur me dan gewoon eens een berichtje. Ik sta voor heel veel dingen open, ben van vele markten thuis en vind veel dingen leuk. Is er toch nog een van ons een multimens 😉

Hé, en als je nou denkt “nope, toch niet voor mij” – ook goed hè. Ik ben er niet voor iedereen en wil dat ook helemaal niet. Moet jij ook niet willen. Is veel leuker voor jezelf, en beter voor je bedrijf. Hebbie toch nog een gratis tippie op de kop getikt! Succes.

Bericht delen? Vind ik leuk!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ik ben merel

Positioneringsexpert, marketeer & business designer voor Multimensen: mensen die veel kunnen, doen en willen.

Ik denk mee over hoe je jouw bedrijf zó inricht dat je al die dingen kunt doen die je leuk vindt, én hoe je jezelf zo in de markt zet dat je (toekomstige) klanten snappen waarvoor ze je moeten bellen.

Nieuwste nieuws

Meer lezen