Rode Draad Sessie

Als echte multipassionate weet ik als geen ander hoe &*!# het is om antwoord te geven op de vraag “wat doe je nou eigenlijk?” In een Rode Draad sessie kom je erachter en leer je hoe je in maximaal 6 zinnen antwoord geeft op die vraag.

"Overal zit een Rode Draad doorheen geweven. "

Ben jij zo’n typische multipassionate met een CV van 4 kantjes en nul samenhang? Breekt het zweet je uit bij de vraag “wat doe je nou eigenlijk?” Weet je nog steeds niet wat je wil, maar wel dat het anders moet? Been there, done that. 

Wat mij enorm heeft geholpen, is het vinden van mijn Rode Draad: in alles wat ik leuk vind zit een goed verhaal. Of het nu gaat om dansen (met je lijf een verhaal vertellen), verkopen (het verhaal inzetten voor een doel), tekstschrijven (een en al verhaal) of coachen (jouw verhaal naar boven halen): het zit er als een, jawel, Rode Draad doorheen geweven. 

Sinds ik dat weet, kan ik ook steeds makkelijker uitleggen wat ik doe. Omdat ik praktisch elk kwartaal met iets nieuws begin ligt het alles behalve vast, maar dit heb ik geleerd: in één zin samenvatten wat ik doe en het dan in vijf zinnen verder uitleggen.Elevator Yell & Elevator Pitch

In de Rode Draad Sessie help ik jou je verhaal ook in 6 zinnen samen te vatten. We onderzoeken wat jouw Rode Draad is en hoe je die zó vertelt dat klanten, familie, vrienden en werkgevers meteen begrijpen wie je bent en wat je doet.

Aan het eind van de sessie heb jij een:

  • Elevator Yell: één zin die het allemaal samenvat op een manier dat mensen denken “VERTEL ME MEER!”

    EN

  • Elevator Pitch: maximaal 5 zinnen die je elevator yell opvolgen waarin je kort en bondig samenvat wat je doet. 

Zet jouw elevator yell én pitch in op netwerkborrels, showcase ze op je LinkedIn/
Facebook/Instagram, schrijf ze met koeienletters op je website of bovenaan je CV.

Waarom ik je hier goed bij kan helpen

De opties

Workshop

149,- exclusief btw
  • Met maximaal 5 deelnemers gaan we op zoek naar jouw Rode Draad. Je krijgt een paar leuke opdrachten, hands-on tips die je gelijk kan toepassen, de kans om je verhaal te delen en feedback te ontvangen van mij én de andere deelnemers. Inclusief koffie en/of thee en taart!

Eén-op-één

227,- exclusief btw
  • Just you and me! Samen onderzoeken we jouw Rode Draad en bedenken we je Elevator Yell + Pitch. Koffie, thee en taart on me. Zijn we snel bij je Rode Draad? Dan kijken we ook nog even naar je CV/LinkedIn/website en laat ik je zien hoe je die kunt finetunen nu je je Rode Draad weet!
Popular

Testimonials