Over mij

Zwemjuf. Kassameisje. Danseres en Dansdocent. Salestijger. Storemanager. Redactiemedewerker, programmamaker, interviewer. Ondernemer. Copywriter, marketeer, conceptontwikkelaar. Trainer. Mentor. Merkstrateeg. 

Vriendin, dochter, zus. Haarkleur-verzamelaar. Sneakermeisje. One Happy Island-girl. Dromer én doener. Cheerleader. Mimosa-fan. Koffieverslaafd. 

Merel.

Wait, how did I get here?

Vroeger wilde ik maar één ding: dansjuf worden. Toen ik het eenmaal was, wilde ik iets anders. Ik had alleen geen idee wat. Ik rolde van de ene baan in de andere en leerde zo van veel vakgebieden een beetje. Heel lang dacht ik dat er iets mis was met mij, omdat ik niet één grote droom of passie had. 

Totdat ik erachter kwam dat er meer mensen zijn zoals ik: multimensen. Multipassionates, multipotentialites, multitalenten, multimakers. Mensen die veel kunnen, veel weten, specialist zijn op meerdere vlakken. Snel leren, en snel uitgekeken zijn. Weigeren te kiezen en zichzelf te beperken. Die veel afwisseling nodig hebben. Die kriebels krijgen van het idee dat ze elke dag, de rest van hun leven, hetzelfde moeten doen. 

Voor die multimensen ben ik er!

Na een paar jaar als freelance copywriter gewerkt te hebben, besloot ik om het roer van mijn bedrijf om te gooien. Nu zet ik mijn brede achtergrond, mijn diverse netwerk, mijn “heb-je-hier-al-aan-gedacht-brein” en ál mijn talenten in voor multimensen. En dat is feest! Geen dag is hetzelfde, ik werk met klanten aan de wildste ideeën en heb daarnaast een eigen (online) clubhuis waar veel leuks in gebeurt. 

Ik woon (en werk!) in Breda met mijn vriend en 17 houseplants. In mijn vrije tijd vind je me op het terras als de zon schijnt en op de bank met een boek, een borduurwerkje of een Disneyfilm als het buiten nat en koud is.

Ik geef soms trainingen op middelbare scholen en heb tien (and counting!) tattoos. Later als ik groot ben, wil ik een walk-in closet voor mijn sneakerverzameling. Ik ben gek op vintage kleding, mimosa’s en baby-dieren. Mij nie bellen voor dingen die te maken hebben met wiskunde, hardlopen of schoonmaken. Verder mag je me vrijwel overal voor bellen (maar liever appen want wie belt er nou zomaar…). 

Merel

But wait, there's more

Ik zou natuurlijk geen multimens zijn als ik mijn talenten maar op één manier in zou zetten 😀 

Daarom doe ik ook nog:

In mijn podcast, de Grote Multimensen Show, interview ik allerlei leuke multimensen. Mijn belangrijkste vraag is altijd: HOE DAN?! Hoe doen zij wat ze doen, wat doen ze precies, hoe kwamen ze daar? Het is vaak gezellig, want je kunt LIVE bij de opname zijn als je lid bent van het Clubhuis voor Multimensen. Inclusief meteen vragen stellen dus! Je vindt de podcast op Spotify, Apple Podcasts en door hierboven op mijn hoofd te klikken.

Wat begon als grapje, met de opmerking “ik wil een safe space voor multimensen”, escaleerde al snel in een digitaal Clubhuis mét een eigen app. In dit Clubhuis ontmoeten multimensen elkaar, leren we met en van elkaar en moedigen we elkaar aan om onze ideeën uit te voeren. Het is vet gezellig, mega leerzaam en onwijs leuk voor je netwerk. Mensen die snappen hoe je hoofd werkt en niet raar opkijken als je weer met een nieuw idee aankomt – da’s goud waard. Je vindt het Clubhuis op www.multimensen.nl/Clubhuis