Merktaal

Weet iedereen in jouw organisatie waar het bedrijf voor staat? Weten je klanten precies wat je doet? Mag het allemaal wel wat (in)formeler? Door een merktaal te ontwikkelen maak je het voor iedereen helder en makkelijk te onthouden. 

Geef taal aan wie je bent en wat je doet

Bedrijven zijn net mensen. Ze hebben eigen identiteit, eigen waarden, een eigen uitstraling. Maar hoe zit het met je taal? Het is lang niet voor iedereen makkelijk om uit te leggen wat ze met hun bedrijf doen, wie ze helpen, waar ze voor staan…

Hoe zorg je ervoor dat iedereen die in én met jouw organisatie werkt precies kan vertellen hoe het zit? Of het nu gaat om interne communicatie (hoe noem jij je medewerkers, bijvoorbeeld?) of die naar buiten: door je eigen merktaal te ontwikkelen kun je je onderscheiden en laten zien! 

Het wordt ook makkelijker om je content een eigen tintje te geven als je een toffe merktaal hebt ontwikkeld. Mensen herkennen de content meteen als van jouw bedrijf, waardoor het ook nog eens beter blijft hangen. 

Tijd voor een eigen merktaal, dus?

Wat levert een eigen merktaal op?

Een eigen merktaal helpt je:
  • duidelijkheid scheppen bij (potentiële) klanten en collega’s: in maximaal 6 zinnen kun je aan iedereen vertellen wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie voor staan
  • herkenbaarheid geven aan al je content, van website tot social media: beeld en taal waaraan je te herkennen (en dus te onthouden) bent
  • een richtlijn en houvast te geven voor het maken van nieuwe content: een communicatiehandleiding helpt je op weg

Waarom ik je hier goed bij kan helpen

Ik wil een merktaal!

Merktaal

1499,- exclusief btw
  • In een uitgebreide brainstormsessie gaan we op zoek naar de merktaal van jouw bedrijf. Welke woorden, zinnen, beelden en metaforen scheppen het juiste beeld van wat jullie doen en zijn? Na afloop van deze sessie ontvang je:
  • Een communicatiehandleiding
  • Een nieuwe "over ons" pagina (max 1 A4)

Merktaal + webteksten

2499,- exclusief btw
  • Dezelfde brainstormsessie, dezelfde communicatiehandleiding en óók nog volledig nieuwe websiteteksten. Zo weet je zeker dat jouw concept tot in de puntjes klopt. Na afloop van deze sessie ontvang je:
  • Een communicatiehandleiding
  • Nieuwe website teksten (HOME, ABOUT, DIENSTEN (max 3), CONTACT)
Popular

Testimonials