Dit ben ik

Tikkeltje overenthousiast, heul erg multipassionate,
regelmatig een nieuwe haarkleur en elke dag een 
ander businessidee. 

Multipassionate much?

Heel lang heb ik gedacht dat er iets mis met me was omdat ik niet één passie heb. Toen ik jong was wilde ik niets liever dan dansen, maar toen ik mijn dansdiploma eenmaal in handen had hing ik mijn balletschoenen aan de wilgen en ging ik de verkoop in. Ik ging in een paar jaar tijd van goede doelen “verkopen” op straat naar Storemanager van een sneaker winkel. Toen deze failliet ging begon ik voor mezelf om “iets te doen met schrijven”… en nu zijn we hier. 

Na een paar jaar als copywriter gewerkt te hebben, help ik nu ondernemers om werk te maken van hun idee. Samen werken we het idee uit, geven we er woorden aan en zorgen we ervoor dat je er geld mee verdient.

Alles wat je altijd (en nooit) over me wilde weten

But wait, there's more - ik heb ook nog een tweede bedrijf!

HOERA EEN BEDRIJF

Hoera een Bedrijf is ontstaan uit mijn eigen teleurstellende ervaring bij de KvK toen ik me daar ging inschrijven als zzp’er. Ik verwachtte een brassband, rode loper, confetti – op z’n minst een fles champagne… Maar er gebeurde niks. Ik moest de slingers letterlijk zelf ophangen. 

Daarom maakte ik een cadeaubox voor ondernemers: een moment om stil te staan bij deze mijlpaal in je leven. Je kunt ‘m voor jezelf kopen, maar het is natuurlijk leuker als je ‘m krijgt van mensen in je omgeving die je op deze manier willen laten zien dat ze je steunen in je nieuwe avontuur!

Op de website van Hoera een Bedrijf deel ik ook content om je te helpen een vliegende start te maken met je bedrijf. Ik kwam er namelijk achter dat veel startende ondernemers in hun eerste maanden tegen dezelfde problemen aanlopen. Welke bank kies je, welk administratiepakket, hoe zit het met de eerste keer belastingaangifte doen? In de categorie “je kunt beter van mijn fouten leren dan ze zelf maken” deel ik samen met toffe gastbloggers onze beste ondernemerstips!