Dit ben ik

Tikkeltje chaotisch, heul erg multipassionate,
regelmatig een nieuwe haarkleur en 
honderdduizend businessideeën.

Multipassionate much?

Heel lang heb ik gedacht dat er iets mis met me was omdat ik niet één passie heb. Toen ik jong was wilde ik niets liever dan dansen, maar toen ik mijn dansdiploma eenmaal in handen had hing ik mijn balletschoenen aan de wilgen en ging ik de verkoop in. Ik ging in een paar jaar tijd van goede doelen “verkopen” op straat naar Storemanager van een sneaker winkel. Toen deze failliet ging begon ik voor mezelf om “iets te doen met schrijven”… en nu zijn we hier! Momenteel ben ik een tweede bedrijf aan het opzetten en een boek aan het schijven. I know… ik ben een echte multipassionate! Mijn grootste passie is het leven zelf: ik leef veel en geniet hard.  

Alles wat je altijd (en nooit) over me wilde weten

Dit doe ik ook nog

Podcast

Samen met Paul Veth maak ik een wekelijkse podcast waarin we "dwarsliggen" op uiteenlopende onderwerpen. Beluister Dwarsliggers de Podcast hier!
Luister nu

Podcast

Samen met Marthe Walter ben ik een onderzoek aan het doen naar de vraag "hoe word ik een baas". Het is ons doel om 50 bazen te interviewen en hun antwoorden te bundelen in een boek. Je kunt onze avonturen nu al volgen en de antwoorden van de bazen bekijken op Instagram:
Volg ons