Marketing voor Multimensen

Zet je ideeën, talenten en dromen onweerstaanbaar in de markt

Een goed idee, een hoop talenten en skills of grote dromen zijn het halve werk.

Als je het niet lekker in de markt zet, weten mensen niet dat je er bent.
En als ze niet weten dat je er bent, kunnen ze niet voor je kiezen.

Laten we daar verandering in brengen.
Jou, je aanbod en/of je personal brand zó in de markt zetten, 
dat mensen weten waar ze je voor moeten bellen – en dat ook doen. 

Van positionering tot contentmarketing, zichtbaar met of zonder social media – 

I got you.

Samen zetten we een marketingstrategie op die voor je werkt.

Als je het heel lief vraagt, help ik je het ook nog uit te voeren!

Een goed idee is het halve werk

Met een goed idee, duizend talenten of de droom om de wereld te redden, ben je er nog niet. Want hoe zorg je ervoor dat mensen snappen wat je doet? Zeker wanneer je “veel” doet, kan dat een flinke uitdaging zijn.  Voordat je nu denkt dat je moet kiezen, of nichen… laat mij je helpen met je marketing!

Samen gieten we jouw ideeën, talenten en aanbod in een helder verhaal, een onweerstaanbare marketingstrategie en toffe content. Zo snappen mensen precies waar ze voor bij jou moeten zijn.

Ze kunnen pas voor je kiezen als ze weten dat - en waarvoor - je er bent

Beitel jezelf en je aanbod in het brein van jouw ideale klant

Met een goede marketingstrategie zorg je ervoor dat mensen snappen waar ze voor bij jou moeten zijn. Zodat ze voor je kunnen kiezen wanneer ze je nodig hebben. 
 
Alleen een marketingstrategie is niet genoeg. Hoe ga je dit uitwerken in toffe content, zowel short als long form? Hoe blijf je flexibel in je marketing als je aanbod nogal eens verandert? 

Dit en meer help ik je uitzoeken en vertalen naar marketing die voor je werkt! Zodat jij jezelf én je aanbod in het brein van je ideale klant kunt beitelen.

 

Hier kan ik je mee helpen

Positionering

Positionering is letterlijk het bepalen van de positie die jij inneemt in de door jou gekozen markt. Hoe onderscheid je je van de concurrentie. Wat wil je dat klanten van je weten en onthouden? 

Met een heldere positionering zet je een duidelijk beeld neer van wie je bent en wat je doet. 

Als je het goed aanpakt, resoneert dit beeld met jouw ideale doelgroep, waardoor ze je gaan zien als autoriteit of expert – of hoe jij ook maar op gezien wil worden!

content notebook

Zichtbaar zonder social media

Heb je een haat-liefde verhouding met social media, of hoor je jezelf weleens zeggen “als ik het niet nodig had voor m’n bedrijf, dan had ik het verwijderd!” 

Ik geloof enorm in een veelzijdige marketingmix, waarbij je vooral NIET afhankelijk bent van één kanaal. Er zijn genoeg bedrijven zichtbaar zonder social media! Laten we ook voor jou uitvogelen hoe je dat kunt doen. 

Marketingstrategie en/of uitvoer

Ik denk graag met je mee over hoe je jouw marketing het beste voo r je kunt laten werken. Als je het heel lief vraagt, neem ik zelfs de uitvoer op me! 

Omdat dit maatwerk is, maak ik graag eerst even kennis met je. Dan kunnen we uitzoeken hoe en wat je precies van me nodig hebt, en maak ik een offerte op maat. 

Testimonials

Deze multimensen zijn al blij met mij

Copywriter, marketeer, positioneringsexpert

Ik weet als geen ander hoe ingewikkeld het is om van een ogenschijnlijke brij aan ideeën en talenten een helder aanbod én verhaal te maken. Maar door mijn ervaring als copywriter, marketeer en alles wat ik weet als positioneringsexpert voor Multimensen, weet ik óók dat het wel degelijk kan! 

Bij mij hoef je niet te nichen of te kiezen, maar gaan we op zoek naar de rode draad in jouw skills, talenten en ideeën. Welk verhaal zit daarin? 

Dit vertalen we naar een ijzersterke marketingstrategie en toffe content. Zodat jij kunt opvallen op een manier die bij je past, en je klanten voor je kunnen kiezen. 

Bijkomende effecten van toffe marketing kunnen zijn:

Een helder antwoord op de vraag: waar moeten je klanten voor bij jou zijn?
Dat je prijs omhoog moet omdat je ineens een expert blijkt te zijn
Dat je ideale klanten je nu wel weten te vinden

Veelgestelde vragen

Hoe is marketing voor Multimensen anders dan "gewone" marketing?
Multimensen doen veel, kunnen veel, weten veel en willen veel. Dit maakt je marketing (soms) extra uitdagend leuk, omdat je wél een samenhangend verhaal wil vertellen – maar niet ten koste van wat je allemaal doet en kunt.
Wat kost jij?

Da’s volledig afhankelijk van wat je wil. Mijn prijzen variëren van €85 per uur, €500 voor een strategiesessie tot €1000 per maand voor een business coaching/marketing hybride samenwerking.

Ik denk dat mijn aanbod scherper kan. Ben ik hier dan aan het juiste adres?

Bij mij wel! Ik ben namelijk ook business designer: iemand die je helpt om van jouw skills en talenten een tof aanbod te maken. Ik zou daar wel eerst mee aan de slag willen voordat we naar je marketing gaan kijken. HIER lees je meer over een Business Design sessie!

Ik ben bang dat ik van een sessie met jou alleen maar méér ideeën krijg, en ik heb er al zoveel

Dat kan gebeuren ja… Ik probeer ervoor te zorgen dat je naar buiten gaat met duidelijke stappen die je kunt zetten, maar kan niet altijd voorkomen dat je met een hoofd vol nog meer ideeën de deur uitloopt. #sorrynotsorry

Kun je mij ook helpen met mijn netwerk pitch / instagram bio / ...?

Lievelings! Zeker kan ik dat. Je kunt hiervoor gelijk een positioneringssessie boeken, of eerst een vrijblijvende kennismaking als je dat fijner vindt.

Mijn vraag staat er niet bij!

Geen paniek! Stuur me een berichtje, dan krijg je persoonlijk antwoord op jouw brandende vraag.

Kennismaken?

Ik ben benieuwd naar je!

Plan via de knop hieronder een vrijblijvende kennismakingscall in. Kijken we of we elkaar leuk vinden, en kunnen we meteen bedenken wat ik voor je kan doen.