Losse Sessie

Concept, aanbod, verhaal: waar heb je helderheid nodig?

Loop jij vast in je ideeën, weet je niet wat je klanten willen, of krijg je je positionering maar niet scherp? 

Komt u maar!

In een Losse Sessie richten we ons op één specifiek deel van je (toekomstige) bedrijf. 
We trekken het volledig uit elkaar en kijken wat er nodig is om het (weer) licht, leuk en lekker verkoop-able te maken, zodat jij (snel) weer door kan.

Een goed idee is het halve werk

Multimensen hebben ideeën, skills, talenten en ervaring genoeg, maar hoe maak je daar nou een winstgevend bedrijf van? Hoe vertel je wat je allemaal doet, op een manier dat mensen denken “daar moet ik bij zijn?” Hoe weet je überhaupt of dat nieuwe idee levensvatbaar is, en als dat zo blijkt te zijn, hoe voeg je het dan toe aan wat je nu doet?

In een Losse Sessie denk ik 2×1,5 uur met je mee over een vraag/idee/probleem naar jouw keuze. Na de eerste sessie ga jij aan de slag met “huiswerk” en houden we contact via de mail. Twee of drie weken later steken we de koppen nog eens bij elkaar om te reflecteren, bij te sturen, te schaven en de puntjes op de i te zetten. 

Zo kun je snel weer door, in de goede richting!

De Losse Sessie is voor jou als je...

 

  • Al effe in je eentje zit te broeden op een geniaal idee voor een/je bedrijf, maar er toch steeds maar niet aan begint
  • Keihard je best doet om je ideale klanten te laten inzien waarom ze bij jou moeten zijn, maar ze niet echt voor je in de rij staan
  • Een zetje (en een concreet stappenplan) nodig hebt om dat ene idee te lanceren of je verhaal te vertellen
  • Benieuwd bent hoe je jouw ideeën, talenten en skills kunt omzetten in een winstgevend bedrijf met een passend aanbod
  • Vastloopt op de vraag “wat doe je nou eigenlijk”?
 
 

Pak je kans(en)

De Losse Sessie bestaat uit twee sessies van 1,5 uur. Tussen de sessie zitten 2 á 3 weken waarin jij kunt oefenen, uitwerken en/of alvast in de markt kunt zetten wat we bespreken, om te kijken wat het doet.
In de tweede sessie schaven we bij, bespreken we reacties en kijken we wat de volgende stappen zijn.

 

 

Investering: €497 ex btw*

*Clubhuisleden krijgen 20% korting!

Testimonials

Deze multimensen hebben het licht gezien

Ervaren conceptontwikkelaar, copywriter en coach is er voor ondernemers met veel ideeën en talenten

Ik weet als geen ander hoe ingewikkeld het is om als multimens een bedrijf neer te zetten. Je wordt constant afgeleid door wéér een geniale ingeving en je wil zoveel, maar ziet soms door je eigen ideeën de eerste stap niet meer. Tel daarbij op je omgeving al met hun ogen begint te rollen als je zegt “ik heb een idee!” en alle gevestigde coaches roepen dat je moet kiezen. Je hebt zo een recept voor ongeleid-projectiel-dat-schiet-met-losse-flodders-en-niet-snapt-waarom-mensen-niks-bij-je-kopen. 

Wat je nodig hebt, is iemand die snapt hoe je brein werkt, niet terugdeinst van grootse ideeën en die van al jouw losse flodders een samenhangend verhaal kan maken. Iemand die met je meedenkt, waar je een half woord ingooit en een heel bedrijfsconcept voor terugkrijgt, iemand die je juist aanmoedigt en in beweging brengt. 

Je raadt het al…

Na de Losse Sessie bestaat de kans dat je:

een duidelijker aanbod hebt: wat lever je nou écht op voor je klanten?
prijs omhoog moet omdat je klanten ineens wel voor je in de rij staan
niet meer om dat ene idee heen kunt omdat je achter de broek gezeten wordt tot het er is

Veelgestelde vragen

Kan ik alleen een sessie boeken als ik een eigen bedrijf heb?

Nee hoor, dat is niet verplicht. Je bent ook van harte welkom als je een eigen bedrijf wilt (of daarover nadenkt), of als je wilt weten hoe je jouw multimensheid op een CV goed kunt laten uitkomen voor die ene droombaan. 

Is deze sessie alleen voor multimensen?

Volgens mij is iedereen een multimens, maar dat vroeg je niet. Deze sessie is NIET alleen voor multimensen! Stuur me even een berichtje als je om wat voor reden dan ook twijfelt of het WEL wat voor jou is.

Ik weet niet of ik meer heb aan deze sessie of het VIP Mastermind Traject. Wat nu?

Ik ook niet, als ik je niet ken. Als je twijfelt kun je altijd het beste even een gratis en vrijblijvende kennismakingscall inplannen, dan vertel ik a.d.h.v. je vragen waar je het meest aan hebt. Altijd eerlijk!

Enne, als je na deze sessie ALSNOG in het traject wil, krijg je én korting en voorrang op de wachtlijst als het vol zit. Winnen!

Ik ben bang dat ik van een sessie met jou alleen maar méér ideeën krijg, en ik heb er al zoveel

Dat kan gebeuren ja… Ik probeer ervoor te zorgen dat je naar buiten gaat met duidelijke stappen die je kunt zetten, maar kan niet altijd voorkomen dat je met een hoofd vol nog meer ideeën de deur uitloopt. #sorrynotsorry

Wat krijg ik precies als ik deze sessie boek?

Dat is volledig afhankelijk van de vraag waar je hem mee inschiet. Je krijgt in ieder geval 2 x 1,5 uur mijn undivided attention, en mijn jarenlange ervaring als copywriter, conceptontwikkelaar, coach, marketeer, ondernemer en creatieveling.

Mijn vraag staat er niet bij!

Geen paniek! Stuur me een berichtje, dan krijg je persoonlijk antwoord op jouw brandende vraag.