Positioneringssessie

Voor eens en voor altijd antwoord op de vraag "wat doe je nou eigenlijk?"

Krijg jij ook altijd vlekken in je nek als iemand aan je vraagt wat je nou eigenlijk doet? Lukt het je niet om helder te verwoorden waar jouw klanten je voor (mogen) bellen, en al helemaal niet wat ze het oplevert als ze dat doen?

I got you!

In twee sessies van twee uur duiken we in wat jou en/of je ideeën zo tof maakt. We vertalen dit naar een helder verhaal, een sterk aanbod en duidelijke waarde voor je klant. 

Gegarandeerd naar buiten met #zininjeleven én je bedrijf.

Een goed idee is het halve werk

Met een goed idee, duizend talenten of de droom om de wereld te redden, ben je er nog niet. Want hoe vertel en verkoop je wat je doet? Zeker wanneer je “veel” doet, kan dat een flinke uitdaging zijn.  Voordat je nu denkt dat je moet kiezen, of nichen… kom dan eens langs mij voor een positioneringssessie!

 

Hierin help ik je jouw ideeën, talenten en aanbod in een helder concept, aanbod én verhaal gieten. Zo zorg je ervoor dat je jouw plekje inneemt in het brein van je (potentiële) klant. Ik denk met je mee, zie overal kansen en weet hoe je een business opzet waarin je vooral lekker jezelf kunt zijn. 

Want de wereld heeft je nodig!

Beitel jezelf en je aanbod in het brein van jouw ideale klant

In twee sessies van twee uur help ik je jouw ideeën, talenten en aanbod omzetten in duidelijke waarde voor je klant. Wat levert het ze op om met jou te werken? Deze sessie is voor jou als je: 

 

  • Freelancet, maar eigenlijk een eigen aanbod wil neerzetten
  • Een supergoed idee hebt, maar niet weet hoe je dit in de markt moet zetten
  • Je diensten/aanbod wil uitbreiden met een nieuwe skill, maar vastloopt in het overkoepelende verhaal
  • Je klanten duidelijk wil maken waarom ze JOU moeten bellen om hun probleem op te lossen
  • Je website, socials of andere online aanwezigheid beter wil inrichten, maar niet weet waar je moet beginnen
 

De positioneringssessie is opgeknipt in twee sessies van twee uur. Zo kun je na de eerste sessie alles even laten bezinken en eventueel al wat dingen uitproberen: een nieuwe LinkedIn header, je website teksten aanpassen, die salespage schrijven. 

In de tweede sessie bespreken we hoe dat ging en schaven we bij, en/of kijk ik met je mee bij het doorvoeren van je nieuwe positionering.

Investering: €749 ex btw.

Testimonials

Deze gouden-ideeën-hebbers gingen je voor

Ervaren conceptontwikkelaar en copywriter zoekt ondernemers met veel ideeën en talenten

Na jaren gewerkt te hebben als conceptontwikkelaar en copywriter, weet ik als geen ander hoe je van een ogenschijnlijke brij aan ideeën en talenten een helder aanbod én verhaal maakt. Bij mij hoef je niet te nichen of te kiezen, maar gaan we op zoek naar de rode draad in jouw bedrijf. Welke waarde zit daar voor je klanten? 

Dit vertalen we naar een kraakheldere positionering, met een tof aanbod en een goed verhaal waardoor je klanten snappen waar ze je voor moeten bellen. Ik wapper als je bonus ook nog eens met mijn contentvlag als ik een haakje zie voor toffe content voor je bedrijf!

Als je met mij samenwerkt, krijg je:

Eindeloos veel vragen om je idee, aanbod, aanpak, pricing, doelgroep, boodschap etc. helder te krijgen
Iemand met kennis én ervaring in marketing, copywriting, conceptontwikkeling, sales, coaching en nog veel meer
Een multi-ideeën-temmer die je scherp houdt op waar je NU mee bezig bent (en mogelijkheden ziet om eventueel dingen te combineren)

Veelgestelde vragen

Kan ik deze sessie alleen boeken als ik een eigen bedrijf heb?

Nee hoor, dat is niet verplicht. Je kunt deze sessie ook boeken als je een eigen bedrijf wilt (of daarover nadenkt), of als je wilt weten hoe je jouw multimensheid op een CV goed kunt laten uitkomen voor die ene droombaan… 

Is deze sessie alleen voor multimensen?

Volgens mij is iedereen een multimens, maar dat vroeg je niet. Deze sessie is NIET alleen voor multimensen! Stuur me even een berichtje als je om wat voor reden dan ook twijfelt of het WEL wat voor jou is.

Stel dat ik na deze sessie zo enthousiast ben dat ik in het VIP Mastermind Traject wil, kan dat?

Natuurlijk!* Sterker nog: dan verrekenen we deze sessie en betaal je dus geen €4497 ex btw, maar €3748 ex btw voor het traject. HIER lees je meer over het VIP Mastermind Traject.

*Mits er plek is, natuurlijk. En anders ga je bovenaan de wachtlijst voor de nieuwe ronde!

Ik ben bang dat ik van een sessie met jou alleen maar méér ideeën krijg, en ik heb er al zoveel

Dat kan gebeuren ja… Ik probeer ervoor te zorgen dat je naar buiten gaat met duidelijke stappen die je kunt zetten, maar kan niet altijd voorkomen dat je met een hoofd vol nog meer ideeën de deur uitloopt. Deze ideeën en eventuele vragen die je hebt, kunnen we bespreken in de tweede sessie. Als je dan nog niet genoeg van me hebt, kun je gewoon nog een sessie boeken 😉

Wat krijg ik precies als ik deze sessie boek?

Da’s volledig afhankelijk van de vraag die jij inbrengt. Wat je sowieso krijgt: twee keer twee uur van mijn undivided attention, toegang tot mijn brein met alle kennis en haakjes en netwerk dat daarin zit, concrete actiepunten waar je mee vooruit kun.

Ik heb de sessie geboekt, maar kan toch niet. Wat nu?

Je kunt de sessie verzetten (tot vijf dagen voor de sessie) met de link in de bevestigingsmail die je hebt gehad.

Mijn vraag staat er niet bij!

Geen paniek! Stuur me een berichtje, dan krijg je persoonlijk antwoord op jouw brandende vraag.

Eerst even kennismaken?

Gratis kennismaking

Even kennismaken voordat we samen aan de slag gaan? Snap ik! Wil ik ook 😏 Boek via de knop hieronder een afspraak om drie kwartier ongelimiteerd te ouwehoeren, de vibe te checken en al je vragen over een eventuele samenwerking te stellen.