Maak van jouw idee een succesverhaal

Samen geven we woorden aan wat je verkoopt, zodat je jouw ideale klant ermee bereikt. Het is tijd om geld te gaan verdienen met wie je bent en wat je allemaal kunt.

ik heb een idee

Een helder verhaal is het halve werk

Je klanten willen weten wie je bent en wat je doet. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om daar een helder verhaal van te maken – zeker als je “veel” verschillende dingen doet. Je wilt niets weglaten, jezelf niet tekort doen, maar ook je klanten niet in de war brengen. Het resultaat is een onsamenhangend verhaal, een website met duizend pagina’s of totale paniek. Dan maar niets op je socials. 

Zonde!

Door te investeren in een helder verhaal verkoop je dat wat je doet namelijk niet alleen aan je klanten, maar ook aan jezelf.
Je krijgt weer zin om aan de slag te gaan, te delen over wat je doet. Content maken wordt een eitje. Op netwerkevenementen rolt je pitch soepeltjes van je tong. Je website is overzichtelijk en je klanten snappen waar ze je voor kunnen bellen. 

Ben jij klaar voor een helder verhaal?

Zo krijg je een succesverhaal

Stap 1: Helderheid

Een succesverhaal is helder. Eigenlijk wil je in één zin samenvatten wat je doet. Niet met wollige, nietszeggende woorden, maar met taal die je doelgroep begrijpt. Die ze raakt, waarbij ze voelen: dit gaat over mij.

Stap 2: VINDBAARHEID

Leuk, een succesverhaal, maar als je doelgroep je niet weet te vinden, heb je nog niks. Daarom is het belangrijk om te bedenken: hoe wil ik gevonden worden? Wil je een mooie website, een nieuwsbrief versturen, een podcast beginnen of alles inzetten op social media?

Stap 3: Consistentie

Een goed verhaal moet je vaak vertellen. Helaas, maar waar. In deze snelle samenleving vergeten mensen alweer wie je bent terwijl je het nog staat te vertellen. Daarom is consistentie zo belangrijk: je wilt niet alleen dat ze je niet vergeten, maar ook dat ze meteen aan jou denken als ze een probleem willen oplossen. Hoe bouw je die consistentie in voor jezelf? Heb je er iemand voor nodig? Hoe zorg je ervoor dat je het leuk maakt - voor jezelf én voor je klant?

Zo kan ik je helpen

Succesverhaal - start

Wie ben je en wat doe je allemaal - maar dan in 6 zinnen
499 excl. btw
 • Uitgebreide brainstormsessie waarin we jouw rode draad naar boven halen. Aan het eind heb je een helder verhaal van max. zes zinnen waarin je vertelt wie je bent en wat je (allemaal) doet.

  Je krijgt:
 • Een sessie van min. drie en max. vijf uur waarin we op zoek gaan naar jouw Rode Draad
 • Een hoop moeilijke vragen 😀
 • Aan het eind van de sessie weet jij hoe je jezelf kunt presenteren in maximaal 6 zinnen - zonder gestotter, en-en-en-en-en... of jezelf tekort te doen.
 • Tips voor je positionering: hoe kun je dit verhaal inzetten om klanten te bereiken?

Succesverhaal -
Coaching

Samen sparren, jij vertelt het verhaal
1499* excl. btw
 • Drie maanden lang sparren we elke twee weken over je content. Dat kan gaan over wat je post op social media, feedback en tips voor je website teksten, hulp bij het opzetten van je nieuwsbrief funnel - zeg het maar!
 • Jij krijgt:
 • Elke twee weken een brainstormsessie over waar je mee bezig bent en hoe je dat kunt omzetten in content
 • Na elke sessie een lijst met contentideeën die je zelf gaat uitvoeren
 • Tips en tricks die het maken van content leuker en makkelijker maken

Succesverhaal -
lancering

Knal jouw nieuwe idee met een succesverhaal de wereld in
4999* excl. btw
 • Dit pakket is wat voor jou als je een nieuwe dienst, product of een heel nieuw bedrijf lanceert. Ik help je jouw idee uit te werken in een succesverhaal, zodat je de wereld ermee kunt veroveren.

  Je krijgt:
 • Een ideation sessie waarbij we jouw hele bedrijf (of plan daarvoor) doorlichten: wat verkoop je, wat kost het, wie gaat het kopen en waarom?
 • Een storytelling sessie waarbij we je verhaal helder krijgen: hoe vertel je wat je verkoopt en waar doe je dat voor de meeste impact?
 • Een merktaal-document waarin jouw verhaal is uitgewerkt. Dit kun je gebruiken als inspiratie voor content, als handleiding voor toekomstige werknemers, als basis voor je marketingplan, etc.
 • Meekijken naar en verbeterpunten aanwijzen op je website teksten, of nieuwe teksten voor je schrijven
 • Meedenken over en tips geven voor je marketing omtrent de lancering: ik stap drie maanden lang in je bedrijf als communicatieadviseur & marketeer!
Populair

Testimonials

Deze geniale mensen met briljante ideeën gingen je voor:

Waarom ben ik de juiste persoon om je hierbij te helpen?

Als Cheerleader & Marketeer help ik ondernemers om een succesverhaal te maken van hun goede idee. Ik <3 namelijk goede ideeën. Zeker als jouw ideeën de wereld een beetje leuker, beter of mooier maken, mag je mij bellen. Ik vind het heerlijk om door de ogen van jouw ideale klant naar je bedrijf te kijken en op die manier de juiste woorden te vinden voor wat je doet. 

Zelf ben ik een enorme multipassionate, dus ik weet hoe lastig het is om al die dingen die je doet of hebt gedaan samen te vatten in een helder verhaal. Ik deed een opleiding aan de dansacademie, werkte mezelf daarna op tot Storemanager van een sneakerwinkel, rolde toen de persoonlijke ontwikkeling in en bleef uiteindelijk hangen op marketing en copywriting. 

Hierdoor weet ik van een heleboel dingen een beetje en van een paar dingen een heleboel. Die kennis, mijn enthousiasme en mijn liefde voor goede ideeën zet ik graag in om van jouw idee een succesverhaal te maken.

ik heb een idee

Gratis kennismaking

Wil je, voordat we samen aan de slag gaan, even kennismaken? Dat snap ik heel goed! Klik op de knop hiernaast om jezelf meteen mijn agenda in te katapulteren. Spreek ik je snel!