Jij hebt een idee...

… Ik help je om er werk van te maken, het de wereld in te helpen en er geld mee te verdienen. Ik geloof namelijk dat er écht behoefte is aan jouw kennis, expertise, oplossing, kunst, noem maar op. Samen werken we jouw idee uit in een helder businessmodel en zorgen we dat je verhaal staat als een huis.

ik heb een idee

Van idee naar werk(elijkheid)

In drie unieke stappen – ik heb dit zelf nog nergens anders gevonden – help ik je om werk te maken van jouw idee.

Stap 1: Goed idee

In maximaal drie sessies (live bij mij op kantoor in Breda of via Zoom) gaan we van idee naar een helder concept. Aan het eind van deze sessies heb je:

✔️ een naam en een pitch voor je nieuwe dienst, product of bedrijf
✔️ een vlijmscherp beeld van je doelgroep, inclusief waar je die kunt vinden en hoe je die kunt aanspreken
✔️ een prijs-, verkoop- en contentstrategie voor het komende jaar
✔️ een stappenplan voor alles wat er moet gebeuren om jouw idee van de grond te krijgen
✔️ een to-do lijst met de eerste (kleine) stappen, om in beweging te komen

stap 2: Goed verhaal

In deze fase bouwen we samen intensief jouw idee uit. Wat moet er gebeuren, wat kun jij doen, wat kan ik doen en wat moet er door iemand anders worden opgepakt? Hierbij gaan we van een idee naar een goed verhaal. Daarbij kan ik je helpen met:

✔️ website teksten
✔️ teksten voor je social media (ads)
✔️ teksten voor je online programma
✔️ (ghost)writing van je (e)boek
✔️ opzetten en schrijven van een training
✔️ huistaal vastleggen en uitwerken
✔️ blogs
✔️ contentstrategie
✔️ landingspagina's

Zoals je ziet kan ik zelf vooral tekst-gerelateerde taken van je overnemen. Voor alle overige expertises heb ik een heel fijn netwerk!

Stap 3: Goed bezig

Nu je idee steeds meer vorm krijgt, wordt het spannend. Uit ervaring weet ik dat het bouwen aan een idee nog best wel veilig is, maar dat er - naarmate het "echter" wordt - een hoop beren op je weg kunnen komen. Da's hartstikke normaal en helemaal niet erg; de vraag is of je ze op de weg laat liggen of dat je een manier vindt om eroverheen te stappen. Met dat laatste help ik je in een maandelijkse coach call. Tijdens en na zo'n call krijg je:

✔️ een aai over je bol - je bent f*cking lekker bezig!
✔️een vers to-do lijstje met kleine, behapbare stapjes
✔️ ideeën voor content voor blogs en social media (ik zie ik zie wat jij niet ziet omdat je er te dicht bovenop zit!)
✔️ hulp met systemen en andere handige tools om je bedrijf draaiende te krijgen en te houden

ARE YOU EXCITED YET?

De investering in het werk maken van jouw idee

klaar voor de start...

Drie maanden knallen zodat je idee een goed verhaal wordt
4997* exclusief btw
 • In twee sessies van idee naar concept mét stappenplan
 • Keuze uit:
 • SEO Website teksten (Home, 3x aanbod/landingspagina, About, Contact)
 • Zoekwoordenonderzoek + twee blogs
 • Redigeren & SEO optimaliseren van je zelfgeschreven website teksten (max. 6 pagina's)
 • Drie coach calls (jij bepaalt wanneer en waarover) via Zoom
Populair

FIRE IN THE HOLE!

Half jaar samenwerken om jouw idee consequent de wereld in te helpen
9447* exclusief btw
 • In drie sessies van idee naar concept mét stappenplan en contentstrategie
 • SEO Website teksten (Home 3x aanbod/landingspagina, About, Contact)
 • 10 uur per maand "Merel de contentmarketeer" aan boord om je verhaal de wereld in te helpen. In overleg kan ik dan schrijven wat je nodig hebt:
 • Blogs (max 4 per maand)
 • Content voor je socials
 • Marketingteksten
 • Maandelijkse coach call via Zoom

Liever een eenmalige sessie om te kijken of je idee überhaupt is?
Kan natuurlijk ook!

Eenmalige Inspiratiesessie

In één dag van idee naar plan
1999 exclusief btw
 • Eén live dag bij mij op kantoor in Breda* inclusief taart, lunch, koffie en bubbels
 • Samen onderzoeken we je idee op levensvatbaarheid en mogelijkheden
 • Na afloop ontvang je een uitgewerkt document met daarin de stappen die je (volgens mij) kunt zetten om werk te maken van je idee
 • Een terugkom-Zoom om te kijken hoe het gaat en of ik je nog ergens bij kan helpen
 • Boek je deze sessie, en wil je daarna voor een kwartaal of een halfjaar met me aan de slag? Dan verrekenen we het bedrag!

Waarom ben ik de juiste persoon om je hierbij te helpen?

Ik <3 goede ideeën. Nog meer <3 ik toffe mensen met goede ideeën. Het meest <3 ik het meewerken met die toffe mensen aan hun goede ideeën. Zeker als die ideeën de wereld een beetje leuker, beter of mooier maken mag je mij bellen.

Ik heb in mijn leven vaak genoeg gehoord dat een idee “te gek”, “niet haalbaar” of “wééér iets nieuws? *insert eye-roll*” was. Daar werd ik knettergek van: ik wilde gewoon met die ideeën aan de slag en kijken waar ik uit zou komen. So I did: ik rolde van de dansacademie in de retail, van daaruit in de persoonlijke ontwikkeling en uiteindelijk in de marketing en copywriting. Inmiddels heb ik zelf twee bedrijven die ik from scratch heb opgebouwd en zit de volgende alweer in de koker.

Met alles wat ik de afgelopen jaren heb gedaan en geleerd, heb ik al verschillende ondernemers  geholpen om werk te maken van hun idee. Van een Caribische snackbar tot een boek over rugpijnvrij leven: geen idee is mij te gek!

ik heb een idee

Testimonials

Deze geniale mensen met briljante ideeën gingen je voor:

Gratis kennismaking

Wil je, voordat we samen aan de slag gaan, even kennismaken? Dat snap ik heel goed! Klik op de knop hiernaast om jezelf meteen mijn agenda in te katapulteren. Spreek ik je snel!