Godmother's Summer Challenge

Easy peasy summer breezy, maar wel serieuze stappen zetten

Heb jij ook zo’n project dat maar op de plank blijft liggen?

🙁 dat boek wat je al jaren wil schrijven
🙁 die website die maar niet af komt
🙁 een online training waarvan je al tijden roept dat je ‘m gaat maken
🙁 die ene funnel die maar blijft bungelen in je mailsysteem
🙁 dat aanbod wat je maar niet lekker op papier krijgt…

Elke ondernemer herkent dit: je komt niet altijd – of eigenlijk nooit – aan je eigen geniale plannen toe, omdat je klanten vóór gaan. 

Maar daardoor blijven die geniale plannen liggen stofhappen én ruimte innemen op je mentale parkeerterrein.
Deze zomer gaan we daar verandering in brengen.

Zin in? 

Een goed idee is het halve werk

… maar dat hoef ik jou niet meer te vertellen. Het idee is er (al jaren), je mist alleen de tijd en focus om eraan te werken. 

Omdat je klanten voor gaan. Er altijd nieuwe leads gevonden moeten worden. Omdat je nog duizend andere ideeën op de plank hebt. Omdat je niet weet waar je moet beginnen. 

I got you. 

Laten we deze zomer gebruiken om serieuze stappen te zetten met dat ene project. Naast je klantwerk, tijdens je vakantie, wat mij betreft zelfs vanaf de camping of vanuit het zwembad.

The Summer is Magic

Acht weken, maximaal twee uur per dag.
Meer heb je niet nodig.

Oké, een projectplanning. Misschien je laptop, of een notitieboek. En mij 😀 

Maar meer heb je echt niet nodig om deze zomer nog een deuk te slaan in dat ene project. 

Hoe en waar je ermee aan de slag gaat bepaal jij, dát je het gaat doen… daar zorg ik voor.

Hoe? Zo: 

1. Een dikke kick-off waarbij we samen het project opdelen in super concrete doelen, behapbare stappen en vier-bare successen

2a. Wekelijkse check-in om je on track te houden, feedback te krijgen en elkaar aan te moedigen
én
2b. Dagelijkse optie tot co-worken (lees: stok achter de deur)

3. The Godmother on Speeddial: ik ben er gedurende deze acht weken voor je voor snelle sparsessies, schoppen onder je hol en aaien over je bol.

4. CELEBRATION! Aan het eind van de zomer komen we allemaal samen om te vieren dat je serieuze stappen hebt gezet met jouw project. Misschien wel om te vieren dat het af is?

Wie wat waar wanneer?

Even alle details van de Godmother’s Summer Challenge op een rijtje:WANNEER: de challenge loopt van 30 juni tot en met 1 september. Binnen deze 8 weken kies jij wanneer je wilt werken aan jouw project:
elke ochtend een uurtje, of juist laat op de avond? Elke vrijdag is er een check-in en om de week op maandag een nieuwe aftrap.
Daarnaast ben ik op de meeste dagen tussen 10-12 in de co-working room, waar je me mag gebruiken als stok achter de deur.
De co-working room is gedurende deze challenge 24/7 geopend, dus je kunt ook met tijdsverschil inchecken en op afstand samenwerken.WAAR: online, met uitzondering van de Kick Off op 30 mei en de celebration op 1 september. De lokatie hiervoor volgt, maar is hoogstwaarschijnlijk ergens aan het strand!WAAROM: omdat je na de zomer dan minimaal één project minder op de plank hebt liggen 😉 Maar vooral omdat het tof is om een zomer lang met een gelijkgestemde groep te werken aan één project waar je anders nooit aan toe komt.CUANTO COSTA? De Godmother’s Summer Challenge kost €697 ex btw.
Da’s inclusief twee maanden unlimited The Godmother als cheerleader, projectbewaker, schop-onder-je-hol-en-aai-over-je-bol gever én
lunch en drankjes tijdens de kick off én de borrel van de celebration.

Testimonials

Deze multimensen zijn al blij met mij

Twee vliegen, één challenge

Deze Summer Challenge is ontstaan omdat ik zelf zo’n idee op de plank heb liggen waarvan ik al maanden roep dat het er moet komen. Ik ga dus net zo hard meedoen aan m’n eigen challenge: na deze 8 weken staat er een test, een funnel én een online programma waarmee je als multimens leert welk type je bent én hoe je dat in kunt zetten voor je positionering en marketing. 

Ambitieus? Ja. Maar ‘t moet er een keer van komen, en de rustigere fase in de zomer lijkt me ideaal om eraan te werken. 

En omdat ik me anders ga vervelen, én de skills toch in huis heb om jou je doel ook te laten bereiken… twee vliegen, één challenge. Je krijgt mij 8 weken lang in volle Godmother-glorie: cheerleadend, meedenkend, aanmoedigend, schop-onder-je-hol-gevend, mee-vierend en meer. Je mag mijn kennis van marketing, positionering, business design, copywriting, sales, doelgroep bepalen, multimens zijn, podcast maken, salsa dansen én mimosa’s drinken* gebruiken om voor jouw project in te zetten. 

Alles om jouw project van die mentale parkeerplaats af te trekken en in het zomerse zonnetje te zetten. Zin in!

*Staat wat je zoekt hier niet tussen? Stuur me dan effe een berichtje. Dikke kans dat ik ‘t wel weet, of kan 😀

Bijkomende effecten van de Godmother's Summer Challenge kunnen zijn:

Een project dat - in ieder geval
gedeeltelijk - af is
Een hele groep zomerliefdes, omdat er meer leuke mensen met briljante ideeën meedoen aan de challenge
Een projectplanning waar je ook voor toekomstige plannen nog wat aan hebt

Veelgestelde vragen

Mag ik dan de hele zomer maar aan één project werken?

Ben jij mal. Wie denk je dat je voor je hebt?! Ik ben en blijf de Godmother of Multimensen, hè. Zelf werk ik naast de challenge ook gewoon door met mijn klanten en in en aan mijn Clubhuis voor Multimensen. 

Waar het me om gaat, is dat je per dag een uur, of twee, of zes vrijmaakt om aan jouw project te werken. 

MOET ik elke dag aan m'n project werken?

Nou… je moet helemaal niks. Maar als je meedoet, ga ik ervan uit dat je aan het eind van de zomer in ieder geval een paar stappen gezet wil hebben met je project. Dus ik kom je halen als ik je te lang niet heb gezien!

Is deze challenge alleen voor multimensen?

Volgens mij is iedereen een multimens, maar dat vroeg je niet. Nee hoor, de Summer Challenge is niet alleen voor multimensen! Ook als jij je niet herkent in het multimensen-verhaal, ben je van harte welkom. Praten we aan het eind van de zomer nog wel effe verder over dat hele multimensen gebeuren 😉 

Kun je garanderen dat mijn project na de zomer helemaal AF is?

Zeker niet. Daar heb ik namelijk vrij weinig inspraak in…

Waar ik je wel bij kan helpen, is het bepalen van een realistische doelstelling en er voor je zijn, terwijl je elke dag een klein stapje zet op weg naar dat doel. 

The rest is up to you.

Ik wil wel meedoen, maar ik ga op vakantie. Wat nu?

Lekker op vakantie gaan! Is het een idee dat je in de weken daaromheen aansluit? Of kun je jouw project meenemen op vakantie, en er daar een paar uurtjes per week voor vrij maken?

Als je twijfelt of het rendabel gaat zijn voor je, stuur me dan even een berichtje. Help ik je met een paar snelle vragen besluiten of het zin heeft om mee te doen, of dat je beter écht op vakantie kunt gaan 😉

Wat krijg ik precies als ik meedoe aan deze challenge?

Je krijgt sowieso: 

  • Een kick-off waarin we een realistisch projectplan maken voor de acht weken van de challenge. Ben je dan al op vakantie? Dan mail ik je wat je nodig hebt om zelf je projectplanning te maken. 
  • Elke week een check-in, en om de week een nieuwe aftrap van je plannen
  • Elke dag 24/7 toegang tot de co-working én de Godmother’s Speeddial 
  • Een celebration borrel op 1 september om te vieren welke stappen je hebt gezet. Ben je dan nog op vakantie? Stuur me dan een tikkie voor jouw cocktail!
Wat kost die challenge eigenlijk?

Oh ja, goeie vraag. De challenge kost €497 ex btw.

Mijn vraag staat er niet bij!

Geen paniek! Stuur me een berichtje, dan krijg je persoonlijk antwoord op jouw brandende vraag.

You in?