Februari 2021: Winter Wonderland, Saunahotel, Firefly Lane en eerste werkdag op mijn supervette kantoor

Februari 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Poe hé, de kortste maand van het jaar voelt alweer als anderhalve maand geleden. We hadden in februari 2021 in een week tijd een temperatuurverschil van 30 graden, ik deed tussen al het klussen door een paar superleuke opdrachten en ik betrok officieel mijn nieuwe kantoor! In dit blog vertel ik je wat ik allemaal nog meer uitspookte in februari.

Vorige maand vertelde ik al waarom ik deze blogs schrijf. De gemiddelde verwachting op Instagram was dat ik het 3 maanden zou volhouden, dus we gaan het zien. Voor nu is dit in ieder geval al twee maanden (lekker pûh voor iedereen die dacht dat ik het sowieso niet nog een keer zou doen).

Let op: in dit blog zitten een paar affiliate links. Daar voel jij niks van, maar als je erop klikt en iets koopt (bij bol.com) krijg ik een mini-bedragje. Mercikes!

Februari was een gekke maand, allereerst door het weer. In een week tijd hadden we 30 graden temperatuurverschil! Terwijl iedereen buiten in de sneeuw aan het spelen was en op de schaatsen stond, ging ik zo min mogelijk naar buiten. Ben en blijf een tropical baby als het aankomt op sneeuw…

Wat doe je dan als iedereen gaat schaatsen?

Ik bingede Firefly Lane. Einde bericht.

Nee hoor, grapje. Ik werkte lekker door en bestelde vooral veel voor m’n nieuwe kantoor. Duizendmiljoen tripjes naar de Praxis later ontving ik, zonder dat het af was, al een paar vriendinnetjes voor een borreltje, mijn mutti voor een high tea én mijn allereerste klant!

Samen met Levensliefhebber Lanne trapte ik mijn nieuwe dienst, een Strategische Positioneringssessie, af. We keken naar haar aanbod, de vragen van haar klanten en hoe ze die twee beter op elkaar kan laten aansluiten. Dit zei Lanne er zelf over:

Ik vind zoveel leuk en ben superenthousiast, maar ik was het overzicht en focus binnen mijn bedrijf door al mijn diensten en ideeën kwijt. Dankzij deze sessie met Merel weet ik weer waar ik me op wil focussen en heb ik hier de juiste woorden voor.

Je bent gewaarschuwd: iedereen die op kantoor komt moet op de Polaroid!

Website teksten, boek, blogworkshop

Naast een superleuke dag met Lanne werkte ik ook nog aan:

  • De afronding van het project “Boek” met Robin Bhaggan. Dat is nu, na bijna een jaar, echt zo goed als af en klaar om naar de drukker te gaan!
  • Website teksten voor Dainahara Polonia van Creator Studio die ook bijna klaar is om een te gek nieuw aanbod te lanceren. Ook leuk: op 19 maart ben ik te gast in de Clubhouse “show” van Daina, waarbij we het gaan hebben over het belang van een goede huistaal. Kom je ook?
  • Teksten voor een nieuwe klant, Voys.nl. Ik ga, naast het redigeren van de blogs van Mark, de chef, een supertof project begeleiden voor Voys, waar ik je later meer over (kan) vertel(len)!

Ik gaf ook voor het eerst in lange tijd weer een Blog Workshop. Zo’n 13 recruiters van Continu kregen deze training en spamt nu LinkedIn met toffe blogs.

Tip voor saunaliefhebbers

Samen met mijn lief ging ik een dagje “off the grid” naar een Wellness Resort. Normaal gesproken gaan we een keer per maand naar de sauna, maar ja, hè.

via GIPHY

We zaten 14-hoog in het Van Der Valk in Houten, maar dan heb je ook wat: een megagrote hotelkamer met een sauna, bubbelbad en stoomcabine OP DE KAMER. We bestelden sushi, dronken wijn en deden zo’n 5 rondjes sauna in 12 uur tijd. DIKKE TIP als je houdt van sauna’s maar daar door alle omstandigheden niet naartoe kan.

Lievelingsfoto van de maand: mijn mutti kwam op bezoek op kantoor én wilde vrijwillig op de foto. Dat gebeurt bijna nooit!

Ik las deze maand drie boeken, waarvan ik dit het beste vond: Lichter dan ik. Sinds ik een e-reader heb lees ik sowieso veel meer! Tijd voor een review?

Deze blogs schreef ik in Februari

In februari had ik beduidend minder tijd om “voor mezelf” te schrijven, dus kwam er maar één nieuw blog online (SAD). Hij is wel heel leuk, als zeg ik het zelf:

Waarom hippe taal niets voor je doet als je online gevonden wil worden.

THE RU-VEAL

Last but misschien wel het allerleukste van deze maand was dat mijn kantoor van vies en stinkend naar MEGA VET GAAF ging. Ik werk hier nu al een paar weken met megaveel plezier en kan je vertellen dat het ook prima dienst doet als er geluncht, geborreld en gedanst moet worden. Wees welkom!

Alles bij elkaar voelde februari vooral alsof ik alleen maar aan het klussen en afspreken was en nauwelijks aan werk toe kwam. Toch heb ik een prima maand achter de rug met toffe opdrachten. Dit opschrijven en terugblikken helpt écht om dat bij mezelf nog even in te peperen!

Wat deed jij allemaal in februari?

Geef een antwoord

Populaire posts