Bloggen* voor je bedrijf:

Bloggen voor je bedrijf is slim, slimmer, slimst. Elke ondernemer weet dat – met bloggen* kun je laten zien wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Toch blijven de meeste mensen hangen in niet weten hoe en wat ze dan moeten vertellen.

In dit e-book vertel ik je alles wat je over bloggen voor je bedrijf wilt weten (en nog een hoop waarvan je niet wist dat je het moest weten). Er zit 10 jaar aan blog-ervaring en kennis in. Het is een hoop informatie, maar wel zo verpakt dat je het er altijd even bij kunt pakken als je vastloopt in je blogproces.

Bloggen voor je bedrijf

Wat vind je allemaal in dit e-book:

  • 7 mythes over bloggen – vijf die níét waar zijn (en die je dus niet meer kunt gebruiken als excuus) en 2 die wél waar zijn. 
  • Waarom bloggen voor je bedrijf belangrijker is dan wat je op social media doet.
  • De meestgehoorde redenen om niet te bloggen en mijn antwoord daarop.
  • Een snufje SEO, zodat je dat meteen in je voordeel kunt laten werken.
  • Een inspiratie LIFEHACK, zodat je nooit meer verlegen zit om ideeën om over te bloggen.

Er zit ook een blog checklist in, zodat je altijd even kunt afvinken of alle basic ingrediënten voor een goed blog op je pagina staan. Makkelijker kan ik het niet maken! 

*Ook interessant als je niet tekstueel begaafd bent

Met “bloggen” bedoel ik vooral het op je site zetten van content. Je hoeft daarvoor geen tekstueel wunderkind te zijn: je mag ook video’s maken, podcasts opnemen, kunstwerken schilderen of whatever else doen waar je blij van wordt. ALS JE HET MAAR OP JE SITE ZET. Ik vind dit zo belangrijk, dat ik er een apart (sub)hoofdstuk van heb gemaakt.

Merel <3 bloggen

De blogger in mij werd geboren op het moment dat de dansjuf in mij een beetje stierf. Oeps. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en schrijf ik niet alleen blogs op mijn eigen site, maar ook voor klanten. Naast (e)boeken, short copy voor socials, online programma’s en website teksten, that is. Wat ik weer doe naast conceptontwikkeling, podcasten, (e)boeken schrijven en nieuwe bedrijven opzetten. 

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel geleerd over het bloggen, maar vooral over het vertellen van persoonlijke verhalen en hoe die kunnen bijdragen aan je marketing. Ik vind het super tof (en rete spannend, mag je best weten) om al mijn kennis en ervaring met je te delen in dit e-book. 

Sorry, niet gratisch

Bloggen is dan wel gratisch marketing (vertel ik je in het e-book meer over), mijn e-book is dat niet niet. “Huh maar Merel, e-books horen toch gratis”? Ik vind van niet. Ik heb voor dit e-book 10 jaar aan kennis vergaard, er zo’n 100 uur aan besteed en er veul euro’s ingestopt om ‘t een beetje knap te maken, dus ik vind dat het ook wat mag kosten. 

Daarnaast: het is gebleken dat als je ergens voor betaalt, de kans groter is dat je er ook wat mee gaat doen. Dit is dus ook voor je eigen bestwil 😉 

Voor €17,99 (excl. btw) krijg je:

  • Het e-book in je mail
  • een schop onder je hol 
  • een lach op je gezicht
  • een maand gratis toegang tot de supergeheime mastermind waar andere mensen €37 excl. BTW per maand voor betalen.