Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

+49 30 24041420

ouroffice@oberon.com

Search
Concept, Strategie & Advies

Jouw verhaal verdient een podium.

Maar wat wil je eigenlijk vertellen, wie wil je bereiken en hoe kun je dat het beste aanpakken?

Ik denk hier graag over mee. Samen verhelderen we op conceptniveau je verhaal: wat is jouw rode draad, wat moeten je klanten écht weten en welke platformen zet je in om jouw verhaal te vertellen? Ik geef advies en help je een strategie uit te zetten.

Of je nu (beginnend) ondernemer bent of in loondienst,
of je multipassionate bent of niet, of je oma een prachtig levensverhaal heeft dat vastgelegd moet worden voor de volgende generaties…

Ik geloof in de kracht van verhalen. Als Storyteller help ik je om jouw verhaal zo goed mogelijk in de wereld te brengen.

Rode Draad Sessie €150,-

In een Rode Draad Sessie mag je mij 2 uur lang alles vragen wat je maar wilt. Dit kan te maken hebben met multipassionate zijn, met ondernemen, met life in general… Als jij denkt dat ik je kan helpen, ga ik er alles aan doen om dat ook te realiseren.

Hier ben ik goed in:

* De rode draad vinden. Ben jij zo’n typische multipassionate met een CV van 4 kantjes en nul samenhang? Ik vind die rode draad voor je, beloofd. En ik help je ook nog om je CV zo te herschrijven dat JIJ er in naar voren komt. Met ál je talenten en passies – zonder dat het lijkt alsof je maar wat doet.

* Cheerleaden. Dosis enthousiasme nodig? Ik heb het hier voor je klaarliggen!

* Party Starten. Heb je een schop onder je hol nodig, of zie je door al je mogelijkheden het spreekwoordelijke bos niet meer? Weet je niet waar je moet beginnen? Let’s get this party started! 

* Verhalen vertellen (in tekst, video, social media). Benieuwd hoe jij jezelf het beste kunt presenteren als multipassionate? Lemme help! Of het nu gaat om tekst, video, op social of in het eggie: laten we jouw verhaal strak trekken zodat je nooit meer met je mond vol tanden staat als iemand vraagt “wat doe je nou eigenlijk?”

Boek nu!

Creatieve Sessie €500,-

In een Creatieve Sessie van max. 5 uur gaan we aan de slag met jouw verhaal. Of het nu gaat om advies, concept, strategie of uitvoering: ik help je onderzoeken wat jouw verhaal nodig heeft – en help je meteen de eerste stappen te zetten.

Hiervoor kun je een Creatieve Sessie boeken:

* Als je een Content Kalender wilt maken: welke blogs en posts ga je schrijven, wanneer?

* Om te leren hoe je een goede blog schrijft. Samen kiezen we een interessant onderwerp en ik geef je alle tips & tricks die ik ken.

* Als je website ge-update moet worden, maar niet helemaal herschreven hoeft te worden. (Wil je wel helemaal nieuwe teksten, klik dan hier.) Ik kijk met je mee en help je zodat je het niet alleen hoeft te doen.

* Om te bepalen welke vormen van Storytelling je kunt inzetten voor je verhaal. Ik heb ook ervaring met video & podcasts, en heb een heel collectief aan creatievelingen in mijn netwerk waar ik je graag aan koppel.

Boek nu!

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten.

Merel heeft ons geholpen om de sfeer van ons bedrijf op de juiste wijze en met een heerlijke touch te verwoorden. De kracht van kennis, creativiteit en samenwerken maakt alles mogelijk. De samenwerking is puur, oprecht en snel; daar houden wij van! De interactie en direct contact met de klant maakt het verschil.

Esther Starrenburg

Tendenz Kappers

Merel is een creatief meesterbrein. Stop er een muntje in en er komt prachtige content uit. Of dat nu een tekst, een advies, een website of een filmpje is... Merel kan het maken. En hoe! Ze is met stip mijn favoriete sparringpartner. Eerlijk, creatief en zo fijn in de omgang dat het bijna niet als werken voelt. Ik gun iedereen een Merel!

Marthe Walter

Freelance schrijfster | HRM'er | Spreker

Aan een paar woorden heeft Merel genoeg. Elke vraag en elk verzoek pakt ze met beide handen aan om daar megatoffe, pakkende, inspirerende content van te maken. Content met een duidelijk verhaal, goede overtuigingskracht, humor en ballen. Of het nu gaat om een socialpost, nieuwsbrief, ad, artikel, blog of video. Ze kan het allemaal. Love her attitude, love her style! Als bonus is ze ook nog ’ns een feestje om mee samen te werken.

Evelien van den Brink

Hoofdredacteur 365 Dagen Succesvol

Ik zou hier een heleboel willen schrijven over hoe goed Merel is, maar ik ben bang dat ze dat zelf moet doen. Ik werk namelijk heel graag met Merel samen om mijn teksten te schrijven, omdat ik beter kan vertellen dan schrijven. Wil je van mij horen hoe blij ik met haar ben, mag je me bellen!

Marjan van de Bult

Businesscoach voor creatieve ondernemers - www.gelukfabriek.nl

Alinda

Adinda kwam bij mij met de vraag: “ik weet niet wat ik moet met mijn leven!” Ze twijfelde tussen een opleiding, een eigen bedrijf starten, door met wat ze nu doet… In een Skypegesprek van anderhalf uur hebben we de verschillende mogelijkheden doorgenomen en veel ideeën over-en-weer gekaatst. Na afloop zei Adinda dit over onze sessie: “We zijn nu 3 weken verder na mijn gesprek met merel. Voor mij nog geen concrete nieuwe stappen maar wel een gigantische boost gekregen qua zelfvertrouwen. Het begon met de vraag “wat doe jij nou eigenlijk?” En ja dat vraag ik me zelf ook vaak af. Ik doe best veel maar allemaal losse flodders. Door ons gesprek kwam ik er achter dat ik toch wel heel veel in mijn mars heb en informatie heb om met mensen te kunnen delen. Dat ik linken kan leggen die anderen misschien niet zo snel zien. Het was een gesprek waarbij ik me afvraag waarom mensen dat niet vaker doen. Samen brainstormen. Iemand anders kijkt er toch weer anders tegenaan dan jij zelf. Een fijn gesprek met nieuwe inzichten en nieuwe input. Een gesprek wat nu, 3 weken later nog door mijn hoofd gaat en vooral de manier hoe Merel tegen mij aankijkt heeft me doen beseffen dat ik meer kan dan dat ik nu laat zien. Dus wordt vervolgd!”

Bij Merel moet je zijn als je wilt dat jouw verhaal op zo'n manier op papier komt te staan, dat je zelf verbaasd bent over het moois dat je wilt gaan neerzetten. Merel is een tovenares met woorden. Ze stelt de juiste vragen om tot de kern van je verhaal te komen en weet de juiste snaar te raken met het verhaal dat jij wilt overbrengen. En daarnaast is ze gewoon geweldig om mee samen te werken, enthousiast, open en doortastend. Merel is echt een aanrader!

Femke Smit

https://www.familystartup.nl

''Merel heeft me superfijn geholpen met de tekst voor mijn website. Ik voelde me onzeker over mijn teksten, zag door de bomen het bos niet meer en kreeg mijn verhaal en zinnen niet kloppend. 
Merel heeft lucht in mijn verhaal geblazen, ze heeft zich perfect ingeleefd in mij en mijn doelgroep en er een mooi samenhangend en passend geheel gemaakt! Hierdoor kan ik vol zelfvertrouwen mijn volgende stap zetten en mijn website de wijde wereld in lanceren! Ik ben heel blij!! Dank je wel liefste Merel! En wat een genoegen om jouw liefde en energie in de bouwstenen van mijn boodschap te hebben.''

Heleen Rijnierse

https://www.rasalila.world/

''Merel heeft voor ons een prachtige lijst met online marketingtermen voor de kennisbank op onze website geschreven. Super kwaliteit, inhoudelijke sterk, geen spelfouten en lekker vlot en enthousiast geschreven, heel fijn! Echt een aanrader wanneer je een goede content schrijver zoekt.''

Tonny Loorbach

www.imu.nl

''Dank je wel Merel! Dank voor je openheid en enthousiasme waarmee je aan de teksten gewerkt hebt. Dank je wel voor je vrolijkheid en de glimlach die je brengt in dat wat je doet ....''

Willem Wout de Klerk

www.zweethut.net

''Tijdens een kopje koffie en in mijn geval thee, ontstond er een geanimeerd en persoonlijk gesprek. Het gesprek werd opgenomen en nadat wij het eens waren over het kostenplaatje is Merel begonnen met het schrijven van mijn verhaal. Toen ik het voor de eerste keer las dacht ik meteen, JA zo zou ik het zelf ook schrijven (als ik tenminste over de schrijfskills van Merel zou beschikken). Heb jij ook een mooi verhaal of onderwerp waarover je vreselijk enthousiast bent maar niet de tijd of de juiste woorden kunt vinden, neem dan contact op met Merel.''

Carl Borggreven

www.soundtrack.nl

"Als je Merel vraagt dan weet je dat het goed komt. Ze neemt de lead en als ze je interviewt weet ze met prikkelende vragen leuke informatie boven te krijgen. Het is heel knap hoe ze in hele korte tijd ook precies de juiste tone of voice weet te ontdekken en mijn ideeën, verhalen en gedachten heeft omgezet in mooie teksten."

Pepijn Moors

www.tellmemoors.nl

‘’Samenwerken met Merel is altijd een feest! We weten beiden wat we aan elkaar hebben en dat maakt onze samenwerking heerlijk transparant. Merel, je bent een topper die ik iedereen kan aanraden!’’

Eline van Doorn

www.elivado.nl
Instagram
  • Geen nieuw huis, wel
  • Lekker lullen over a
  • Holy shit allemaal n
  • Nog best vaak kom ik
  • Zussen- én Vriendin
  • ‘k Was laatst op #
  • Had echt al lang gee
  • Ik schreef een blog