✨Multify✨ My Business
Coaching Traject

Maak ruimte in je bedrijf voor ál die ideeën, talenten, skills en kennis die je hebt.

In dit coachingstraject hoef je niet te kiezen of te nichen.
Ik zal niet van je vragen om delen van jezelf weg te stoppen.

Nee, ik wil juist met je kijken hoe we jouw bedrijf zo kunnen inrichten dat je ál die dingen die jij tof vindt, goed kunt en waar je blij van wordt, kunt doen.

Meer Multimensen (in business),
meer beter!

Het standaard business advies is: kies één ding, biedt het aan aan één specifieke klant en je wordt vanzelf succesvol.

Hoewel dat absoluut werkt voor sommige mensen, werkt het niet voor ons. Wij zijn multimensen: mensen die veel kunnen, veel doen en veel weten. Wij willen niet kiezen, niet nichen, onszelf niet beperken. Wij krijgen juist energie van afwisseling, van verbanden leggen die anderen niet zien, en van onszelf blijven ontwikkelen. Met onze unieke combinaties van skills en talenten kunnen we zoveel, en onze ideeën maken de wereld een stukje leuker.

Dus waarom zou dat niet in je bedrijf kunnen?

Het kan wél. Let me show you how.

Het ✨Multify✨ My Business coaching traject

Effe bellen?

Gratis kennismaking

Omdat ik met al mijn aandacht, skills en liefde bij jouw proces wil zijn, zitten er maar zeven mensen tegelijkertijd in dit programma. Ook vind ik het belangrijk dat wij een klik hebben, en dat we allebei met net zoveel enthousiasme in het traject stappen.Daarom werk ik met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Dan kunnen we een beetje aan elkaar snuffelen, beantwoord ik al je vragen en ouwehoeren we lekker over je plannen en ideeën.Met de knop hieronder vind je meteen een plekje in mijn agenda!

Wat krijg je concreet als je instapt in het Multify My Business Coaching Traject?

Testimonials

Deze VIM(ultimensen) gingen je voor

De enige business coach voor multimensen aan je zij

Hoi! Ik ben Merel. Ze noemen mij ook wel de Generalist Specialist, Cheerel, het orakel of de Godmother van Multimensen. Echt waar! Ik heb er na verschillende carrières “mijn ding” van gemaakt om er te zijn voor multimensen: mensen die veel kunnen en veel willen. Voor mij is niets te gek en al helemaal niet te veel. Ik vind het juist belangrijk dat je alle kanten van jezelf laat zien en ontwikkelt. Dat gebeurt nog veel te weinig in de wereld! 

Ik vind het heerlijk om met multimensen toffe bedrijven neer te zetten. Bij mij hoef je niet te kiezen of te nichen, maar gaan we op zoek naar de rode draad, de paraplu, de overkoepelende samensmelting van al jouw genialiteit. Door mijn ervaring als copywriter, conceptontwikkelaar, verkoper en coach help ik jou van “leuk idee” naar “holy shit ik heb een echt bedrijf met betalende klanten en ik doe ook nog eens wat ik écht heel leuk vind!”

Als je met mij samenwerkt, krijg je:

Cuanto costa?

De investering voor het Multify My Business traject is €999 ex. btw per maand, met een minimale afname van 6 maanden. 

Na de eerste zes maanden kun je elke maand opzeggen, of, in overleg, pauzeren.

Veelgestelde vragen

Ik weet niet of mijn (business)idee wel goed genoeg is. Wat nu?

Of je idee “goed” is, bepaal ik niet. Wat ik je wél kan vertellen, is of ik denk dat het kan werken. Of er een markt voor is, of je er geld mee kunt verdienen, of er manieren zijn om het slim uit te voeren. Dit check ik altijd voordat we starten, daarom plan je ook eerst een kennismakingscall in. Als ik niks in je idee zie, zeg ik het ook. Anders is het zonde van iedereens tijd om ermee aan de slag te gaan!

Wanneer kan ik beginnen?

Zolang er plek plek is, kun je anytime instromen in het traject. Het is jouw feestje, dus jij bepaalt wanneer de kurk van de fles gaat!

Wat als ik na zes maanden nog niet “klaar” ben?

Dan kun je natuurlijk verlengen! Vind ik leuk. Uiteraard kunnen we ook kijken of we op een andere manier samen kunnen werken als dat is wat je nodig hebt. Ik denk graag met je mee over de beste vorm waarin we verder kunnen.

Wat als ik vóór de zes maanden al klaar ben/kan ik ook korter dan zes maanden in het traject?

In principe houd ik (de eerste keer) altijd zes maanden aan, omdat ik inmiddels weet dat dit een fijne periode is om écht de diepte in te gaan met je plannen. Na de eerste zes maanden kun je steeds per maand opzeggen.

Bij overmacht of onvoorziene omstandigheden kunnen we natuurlijk kijken hoe we samen het traject op een alternatieve manier kunnen afronden. 

Is het een vaststaand programma met vaste onderdelen?

Nee, dat is het Multify My Business traject níet. Ik geloof namelijk niet in “one size fits all” programma’s, want elk idee en ieder mens is anders. Aan het begin maken we een stappenplan voor jou en jouw idee. Daar baseren we de inhoud van de sessies op: wat JIJ nodig hebt om daar te komen waar je heen wilt.

Wat als ik geen multimens ben?

Iedereen is een multimens 😏 alleen weten veel mensen het nog niet van zichzelf. Nee hoor, grapje. I don’t care of je jezelf een multimens vindt. All ideas en all people are welcome here. Bij mij kan alles, is niets te gek of te veel. Als je dat maar onthoudt.

Kan ik ook in één keer betalen?

Uiteraard. Je betaalt dan €6000 ex btw per half jaar dat je met me wilt samenwerken.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Geen paniek! Je kunt me HIER een berichtje sturen, dan beantwoord ik ‘m zo snel mogelijk.