Build-your-X-in-one-day

Loop jij al jaren met een idee voor een bedrijf, een boek, een online programma of een ander concept? In één dag help ik je tot de kern te komen van wat je wilt doen en zetten we het in grote lijnen op papier. Let op: mijn enthousiasme gaat hier HEEL HARD VAN AAN dus ik slinger allemaal ideeën, opties en mogelijkheden naar je hoofd. Aan het eind van deze dag heb je een uitgebreide to-do-lijst waarmee je zelf aan de slag kunt om “het” te gaan maken! 

 

De opties

(E)BOEK

999,- exclusief btw
 • Outline
 • Brainstorm inhoud
 • Hoofdstukken + key punten
 • Strategisch plan voor uitwerken
 • Uitgeven: zelf of een uitgever?

ONLINE PROGRAMMA

1749,- exclusief btw
 • Outline/opbouw
 • Brainstorm inhoud
 • Key punten per module
 • Strategisch plan voor uitwerken programma
 • Opzet marketingplan
Populair

bedrijf

4999,- exclusief btw
 • Bedrijfsnaam + tagline
 • Benodigdheden bepalen
 • Stappenplan maken
 • Doelgroep bepalen
 • Aanbod bepalen
 • Verdienmodel
 • 6 maanden "nazorg":
 • regelmatig contact over en hulp bij je voortgang

ANDER IDEE

 • Heb je een ander idee waar je mijn kennis & ervaring als concept- en contentmaker bij kunt gebruiken, maar valt het niet onder de eerste drie opties? Stuur me dan een mailtje! Dan kijk ik of ik je inderdaad kan helpen (of iemand ken die het beter kan).

Waarom ik je hier goed bij kan helpen

 • Ik schreef al voor meerdere klanten concepten, (e)boeken en online programma's
 • Door mijn ervaring als tekstschrijver help ik je de juiste woorden te vinden
 • Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik net zolang doorgraaf tot we bij de kern zijn
 • Ik zie snel kansen, verdienmodellen en potentiële bedrijven
 • Ik ben heel leuk
Sluit Menu

Bedankt voor
je inschrijving!