Blog Mastermind 1:1

Bloggen voor je bedrijf is slim, slimmer, slimst. Elke ondernemer weet dat – met bloggen* kun je laten zien wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Toch blijven de meeste mensen hangen in niet weten hoe en niet weten wat ze dan moeten vertellen.

In de 1:1 sessies “Blog Mastermind” beantwoord ik al jouw vragen over bloggen en help ik je met het maken van een contentkalender. Na één sessie kun je echt vooruit!

merel lamboo

Blog Mastermind 1:1

De Blog Mastermind is een eenmalige brainstorm / kennissessie. Je mag mij vooraf al je vragen mailen, dan spits ik de informatie helemaal toe op waar jij behoefte aan hebt!

Dit kunnen we bespreken:

 

  • Hoe het zit met SEO en hoe je het voor je kunt laten werken
  • Jouw eigen “toon” vinden: hoe blijf je jezelf in je blogs?
  • De content voor een bepaalde periode (contentkalender maken)
  • En nog veel meer!

Je gaat zelf aan de slag met je content

Met deze Mastermind help ik je in beweging te komen en te beginnen met bloggen. Je maakt de content wel zelf: als je mij wilt inhuren voor het maken van je content, kun je beter even HIER kijken. Na de sessie mag je wel 3 blogs doorsturen waar ik persoonlijke feedback op geef!

Merel <3 bloggen

Blog Mastermind GroepDe blogger in mij werd geboren op het moment dat de dansjuf in mij een beetje stierf. Oeps. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en schrijf ik niet alleen blogs op mijn eigen site, maar ook voor klanten. Naast (e)boeken, short copy voor socials, online programma’s en website teksten, that is. Wat ik weer doe naast conceptontwikkeling, podcasten, (e)boeken schrijven en nieuwe bedrijven opzetten. 

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel geleerd over het bloggen, maar vooral over het vertellen van persoonlijke verhalen en hoe die kunnen bijdragen aan je marketing. Ik vind het super tof (en rete spannend, mag je best weten) om al mijn kennis en ervaring met je te delen in mijn e-book, workshops en mijn Blog Mastermind. 

Blog Mastermind Groep


Wat kost een eenmalige Blog Mastermind sessie?

Voor een eenmalige Blog Mastermind 1:1 sessie betaal je

€ 249 excl. BTW

Zodra ik de betaling heb ontvangen, stuur ik je een linkje naar mijn digitale agenda. Daar kun je jezelf inplannen!

 

 

 

 

 

Besluit je na de eerste sessie (of daarvoor al!) dat je dit vaker wilt doen? Daar kunnen we natuurlijk over praten! Als je bijvoorbeeld elk kwartaal samen wilt brainstormen, krijg je 10% korting op de totaalprijs. Je betaalt dan € 896,40 (excl. BTW) in plaats van € 996 (excl. BTW) voor een heel jaar aan contentbrainstorms! Als je nu al weet dat je voor een jaar of een andere frequentie wilt boeken, stuur me dan even een mailtje. (Klik HIER). 

Heb je vragen?

Als je nog wat wilt vragen voordat je je aanmeldt voor de Blog Mastermind, kun je me het beste even een mailtje sturen! Ik probeer daar binnen 3 werkdagen op te reageren.