Maak werk van je veelzijdigheid

Multimensen – ook wel multipassionates, multipotentialites of multiprofessionals – kunnen, willen en doen veel.

Maar hoe bouw je daar nou een succesvol bedrijf mee op – zonder te nichen of te kiezen? En hoe zet je al die veelzijdigheid (steeds weer) in de markt?

That’s where I come in. Als business- en marketingstrateeg (én als Godmother of Multimensen) help ik je werk te maken van jouw grootste goud – je veelzijdigheid. 

Voor mensen en (hun) bedrijven waar VEEL gebeurt

Multimensen zijn mensen met veel (verschillende en/of uiteenlopende) talenten, skills en interesses. Je bent overal retegoed in, maar ook snel uitgekeken. Groei en ontwikkeling is jouw middle name, en je loopt over van (business)ideeën en mogelijkheden.

Dat snapt niet iedereen

Je krijgt vaak het advies om te nichen, te kiezen, je nu eens eindelijk te gaan specialiseren.
Maar van het idee alleen al krijg je twintig kleuren uitslag.

Gelukkig kan het ook anders. 

Let me show you how.

De grootste uitdagingen voor Multimensen in business:

Omdat je veel kunt, veel doet en veel wil, én opereert in een wereld waar de meeste mensen nog geloven dat je maar in één ding goed kunt zijn, loop je ongetwijfeld tegen een of meer van de volgende uitdagingen aan.

Je aanbod: je hebt geen idee hoe je een aanbod maakt van al die skills en talenten die je hebt, of wie er voor zou willen betalen. Of je weet wel wat je wíl aanbieden, maar het zijn veel “losse flodders” in plaats van een samenhangend verhaal. Ook op de Multimensen-struggle-bingo-kaart: elke keer dat je iets nieuws leert, voeg je een nieuw aanbod toe en/of haal je weer wat weg, waardoor mensen niet meer kunnen volgen waar ze je voor moeten bellen.

Je marketing: je kunt mensen niet helder vertellen WAAROM ze je moeten bellen, of kunt niet eens de juiste mensen vinden om het aan te vertellen. Hierdoor wankelt je positionering, je content, je pitch, je (persoonlijke) branding. Zonde!

Focuspocus: hoe houd je al die ballen in de lucht, én houd je ruimte (/tijd/geld – streep door wat niet van toepassing is) over om er zo nu en dan een vers balletje bij te gooien? 

Bof jij effe dat je mij gevonden hebt

 

 

Als Business- en Marketing Strateeg en Coach voor Multimensen, is dit precies waar ik mijn klanten bij help: 
van jouw skills, talenten en ideeën een tof aanbod maken, en je helpen dat zo helder mogelijk in de markt te zetten. Zonder te nichen, kiezen of de focus te verliezen.

 

Samen bouwen we een Multimensionaal bedrijf

Een bedrijf waarin er alle tijd, ruimte, geld en energie is om te werken met (en aan)
AL die skills, talenten, ervaring en ideeën die je hebt. 

Met een ijzersterk aanbod, unieke positionering en een retegoed verhaal.

Oké maar hoe dan?

Zin in samenwerken? Me too! Hier kan ik je bij helpen:

Kan gewoon hè, een tof bedrijf bouwen én in de markt zetten als Multimens!

Been there, done that. 

Inmiddels ook al met uiteenlopende klanten.

Samen bouwen we een bedrijf waarin al die dingen die je doet, kunt en wilt samenkomen. Met een te gek concept, een helder aanbod, een (of meer!) lekker verdienmodel en een goed verhaal. 

Geen paniek als je nu denkt “ja maar HOE DAN?” 

Hier zit ik op. 

Mijn naam is Merel Lamboo. Als business designer, coach, marketeer en positioneringsexpert voor Multimensen help ik jou werk te maken van je grootste kracht: je veelzijdigheid. 

Hier vind je me ook:

Clubhuis voor Multimensen

We hebben een clubje opgericht voor mensen die niet willen kiezen en nichen! 

In mijn Clubhuis voor Multimensen vind je gelijkgestemden, trainingen en workshops om je bedrijf nog meer MULTIDIMENSIONAAL te maken, en nog veel meer. 

Klik op de knop hieronder voor meer informatie en meteen aanmelden bij het Clubhuis.

De Grote Multimensen Show

In mijn podcast, de Grote Multimensen Show, interview ik – je raadt het niet – Multimensen. Mensen die veel kunnen, veel willen, veel doen én daar een succesvol bedrijf omheen bouwen. 

Hoe doen ze dat? Waar lopen ze tegenaan? Hoe reageren ze op meningen van mensen die het allemaal niet kunnen bijhouden, of snappen?

Dit en meer hoor je wekelijks in de Grote Multimensen Show!

podcast cover grote multimensen show